Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Audi RS7-et alaposan kipróbálták a gondos szerelők a karbantartás során.

Egy brit férfi boldogan vitte haza új autóját, egy 45 ezer fontért, kb. 19 millió forintért vásárolt pár éves Audi RS7-est. Négyliteres turbó-V8, 560 lóerő, ahogy kell. A kocsit négy nappal később,, egy reggelen elvitte egy márkaszervizbe, hogy leellenőriztesse az állapotát.

Az ellenőrzést nagyon alaposan el is végezték, ahogy erről a tulaj meg is bizonyosodhatott. A kocsiban volt ugyanis egy online "fekete doboz", egy olyan kütyü, amivel távolról is lehet figyelni, merre jár épp az autó - és mennyivel. Amikor a tulajdonos délután azt látta, hogy az autóját 122 mérföldes, kb. 200 km/h-s sebességgel vezeti valaki éppen a környéken, először azt hitte, ellopták a kocsiját. Fel is hívta a rendőrséget és velük együtt sietett a szervizbe.

A motor 250 km/h-nál szabályoz le, igazából a szerviz még csak ki sem próbálta rendesen az RS 7-est

A műhelyben kiderült, hogy a kocsit nem lopták el, valószínűleg csak az egyik szerelő gondolta úgy, hogy kicsit megjáratja az autót a műszaki ellenőrzés kapcsán. A tulajdonos, a 38 éves Imran Aslam, aki ügyfélszolgálatosként dolgozik és állítása szerint két éve spórolt erre a kocsira, nem igazán örült, hogy ilyen lelkiismeretesen megvizsgálták, mire képes az autója. Később úgy nyilatkozott a helyi sajtónak, hogy "teljességgel kiábrándultnak és meggyalázottnak" érzi magát az eset kapcsán.

(The Bolton News

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.