Mulliner változatban is itt a Bentley luxusautója

A Mulsanne kifutásával az újonnan bemutatott Flying Spur lett a Bentley luxusautója, és most ebből készült el a még fényűzőbb Mulliner kivitel.

Az egy mérettel nagyobb Mulsanne gyártásának megszűnésével a kisebb Flying Spur lett a Bentley zászlóshajója. A márka egyedi modelleket építő részlege, a világ legrégebbi karosszériaépítőjének számító Mulliner készítette el a saját változatát belőle, olyan vásárlóknak, akik nem elégednek meg a szériagyártású modellekkel, és odavannak az elegánsan kidolgozott részletekért.

A 22 colos könnyűfém kerekek érdekessége, hogy a középen lévő logója menet közben is mindig függőlegesen marad, mint a Rolls-Royce-nál, az autó orrán lévő szárnyas B-betűs embléma pedig sejtelmes háttérvilágítást kapott.

A vevők természetesen az ízlésük szerint választhatják ki a színeket és anyagokat, erre csak egy ízlésesen válogatott példa a képeken látható konfiguráció Imperial kék műszerfallal és Camel barna ülésekkel.

a minta minden egyes gyémántja 712 öltést tartalmaz. A belső felszereltség része a forgatható kijelző, a fűthető kormánykerék és a panorámatető mellett a műszerfal ékszereként a Mulliner időmérő óra.

Szintén figyelemreméltó részlet a hátsó utasok asztalkája, ami gombnyomásra elektromosan mozgatott, és egy mélyedést is kiképeztek rajta a tollnak vagy ceruzának.

A Mulliner változat a Flying Spur mindhárom motorjával rendelhető: a 333 km/órára képes 6 literes biturbó W12-essel, a sportosabbra hangolt, és nem kevésbé gyors 4 literes biturbó V8-assal, valamint a kínálat legújabb tagjával, a V6-os plug-in hibriddel is. A Continental GT és Continental GT Convertible után ez a Bentley harmadik Mulliner modellje.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.