Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Biztosak vagyunk benne, hogy amikor először vetítették nálunk, akkor a képernyőre tapadva nézted a Knight Rider kalandjait, amiben David Hasselhoff egy beszélő-repülő szuperautóval üldözte a rosszfiúkat. A Knight Industries Two Thousand, rövidebb nevén K.I.T.T. az egyik legemlékezetesebb filmes autó, aminek számos replikája készült, ez is egy közülük.

De a képeken látható K.I.T.T. nem egy gyűjteményben pihen, hanem bárki vezetheti, aki Los Angelesbe készül, és lefoglalja a kölcsönözhető autók Airbnb-jén, a magyarul furcsán hangzó nevű Turón. A replika ráadásul tökéletes, hiszen mindene megvan, amiért a filmben imádtuk: a piros futófény, a szarvkormány, a sok képernyő, és még beszélni is tud.

Születésnapra és esküvőre ajánlja kibérelni autóját a tulajdonos, de ha megteheted, akkor a városban csavarogni is fantasztikus választás lehet. Nem olcsó, 175 dollárba, azaz 45 ezer forintba kerül egy napra, amiben 160 kilométernyi kocsikázás van benne. De az biztos, hogy ha mindig is belebújtál volna Michael Knight bőrébe, ennél jobb alkalmad nem lesz rá.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.