Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem árulta el a Rolls-Royce, hogy ki rendelte meg az egyedi építésű Boat Tail egyikét, de nagyon úgy tűnik, hogy akár Beyoncé és Jay-Z is lehetett. A világ legdrágább új autója 8 milliárdba került, és nekik mondjuk telik rá.

A Rolls-Royce néhány napja mutatta be a legújabb modelljét, amiből nem lesz sorozatgyártmány, hiszen csupán három példányban készül, és az egész autót egyedi rendelésre tervezték meg.

A Boat Tail ezért a világ legdrágább új autójának ígérkezik a 20 millió angol fontos árával, ami 8 milliárd forintot jelent.

Sok mindent elárult a Rolls-Royce az autóval kapcsolatban, de a vevőjét nem nevezte meg,

a Daily Mail és a The Telegraph cikkei szerint azonban nagyon úgy tűnik, hogy Beyoncé és Jay-Z lehet a megrendelő, amire több apró részlet is utal. A Rolls-Royce például azt állította, hogy egy pár rendelte magának a kabriót.

Már az is sokat sejtet, hogy a megrendelők kedvenc színére, tengerkékre fényezték,

A kabrió stílusa a jachtokat idézi, és a szupersztárpár valóban gyakran hajózik a francia Riviérán, ahol mostantól akár ez a Rolls-Royce is felbukkanhat.

A legárulkodóbb részlet azonban az, hogy a Boat Tail hátuljában lévő italhűtőt pontosan a megrendelő kedvenc Armand de Brignac pezsgőjére szabták, és mit ad isten, Jay-Z éppen ennek a pezsgőmárkának az egyik tulajdonosa. Persze lehet, hogy mindez csak feltételezés, de nem lennénk meglepve, ha igaz lenne.

Drake és Justin Bieber kívánságát nem a Rolls-Royce teljesítette:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.