Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A balesetet szenvedett pilóta apja elmondta, Jules Bianchi állapota stagnál és nem pedig javul. A család felkészült a legrosszabbra.

Bianchi még tavaly októberben szenvedett súlyos fejsérüléseket, amikor a Japán Nagydíjon egy pályán tartózkodó emelőbe ütközött. A franciát novemberben Nizzába szállították, hogy megkezdje a rehabilitációs terápiáját, azonban az apja elmondása szerint nem teljesen úgy alakulnak a dolgok, amit vártak.

„Az első dolog, ami a legfontosabb, hogy Jules életben van. Küzd azokkal az eszközökkel, amikkel rendelkezik, de nem nagyon tudom, hogy mire képes még”– nyilatkozta Philippe Bianchi a francia Canal+ számára.

„Viszont nem ilyen életet akarunk neki sem és magunknak sem. Borzasztó látni, hogy csupán fekszik egy kórházi ágyban, nem igazi élet az ilyen. De továbbra is bizakodnunk kell. Amíg van élet, addig van remény is, akkor is, ha egy idő után már csak a csodában reménykedhetsz.”

„Jules állapota nem változik, és nem ilyen eredményt szerettünk volna. Amikor felkelünk reggel, felkészülünk arra is, hogy mi van, ha Jules már nem él. Szörnyű dolog ez, de ezt is el kell fogadni.”

Bianchi pont egy éve szerezte első pontjait a Marussiával, ezért a Manor Monacóban egy speciális karszalaggal állít emléket a francia bravúrjának.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.