Nem egyszerűen motort cseréltek ebben az E30-as BMW M3-ban, hanem egy Corvette 5,7 literes V8-asát szerelték az eredeti négyhengeres motor helyére. Nehéz eldönteni, hogy imádjuk vagy utáljuk érte.

Szemmel láthatóan alapos munkát végeztek ezzel az E30-as BMW M3-assal. Az 1988-as évjáratú autó kiváló állapotnak örvend, a gyári megjelenéséből egyedül a BBS könnyűfém kerekek lógnak ki, de azok is nagyszerűen állnak neki. A motorházfedél alá pillantva azonban valami teljesen nem odaillő dolgot találunk az eredeti négyhengeres helyén.

Az amerikai nyolchengeres eredetileg a Corvette motorja, és a Camaro hatfokozatú kézi váltóját kapcsolták hozzá. Nem csak a motort építették bele, a futóművet is újabbra cserélték, az egy BMW Z3 M-ből származik. A készítője szerint 450 lóerőre is képes lenne a motor, ami a legutóbbi fékpadi mérésen 374 lóerőt teljesített.

Az amerikai V8-assal hajtott BMW M3 már 2009-ben fent volt a Bimmerposton, most pedig ismét eladó. A konstrukció megbízhatóságát igazolja, hogy az átépítés óta mintegy 30 ezer mérföldet tettek meg vele, és még egyben van az autó. 40 ezer dollárt kérnek érte, ami egy kicsit soknak hangzik, és nehéz eldönteni, hogy az amerikai V8-astól jobb lett az autó, vagy kár volt hozzányúlni.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon