Megjött az első előzetes a BMW M4 új generációjáról
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hatalmas hűtőmaszkja miatt megosztó Concept 4 után a BMW megmutatta az új 4-es sorozat következő előzetesét, az M4 GT3 versenyautó terveit. Kiderült az is, hogy az utcai modell jóval izmosabb lesz az elődjénél.

A BMW alaposan felkavarta az állóvizet, amikor az idei frankfurti autószalonon leleplezte a 4-es sorozat utódját előrevetítő tanulmányautót. A Concept 4 hatalmas, álló formájú vese alakú hűtőmaszkot kapott, amivel a régi idők modelljeit idézik meg, és ami nagyon megosztotta a rajongókat.

Még nem tudni, hogy mi valósul meg a tanulmányból a sorozatgyártásban, időközben kikerültek olyan kémfotók, amelyeken látszik a nagy hűtőmaszk, és a BMW is védte az álláspontját az új dizájnnal kapcsolatban. Most pedig megmutatták az új M4 első előzetesét, méghozzá rögtön a GT3-as versenyautó terveit.

A grafikus munkája persze jóval fantáziadúsabb annál, mint ami végül valóra válik, de már ezen a képen is látszik, hogy a BMW megtartaná a nagy hűtőmaszkot, legalábbis az M4-en, vagy annak a versenyváltozatán.

A végleges változatra még várnunk kell egy kicsit, a fejlesztés 2020-ban kezdődik, az első tesztek 2021-ben jönnek, és a következő évben indulhat éles versenyben az M4 GT3.

A 4-es sorozatnak addigra elektromos változata is lesz:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.