Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nemrég a BMW is épített egy klasszikus stílusú motorkerékpárt, amiért odáig voltunk, és máris itt a következő csoda, amit egy harmincas évekbeli, Art Deco stílusú prototípus ihletett, az idomok alatt modern technikával.

A Comói-tó partján rendezett Concorso d’Eleganza szépségversenyre a BMW egy csodálatos kétkerekű prototípusával készült.

A harmincas évek stílusa szerint épített R18 csak tanulmány, de ugyanott bemutattak egy másik motorkerékpárt is, ami rendelhető, és a régies formája egy hétköznap is használható modern gépet rejt.

Az eredeti darab elképesztően értékes, egymillió dollár körüli az értéke, de az Nmoto Design műhelyében elkészítették a modern változatát, méghozzá a BMW R nineT alapjára.

hogy pontosan úgy nézzen ki, mint a harmincas évek legcsodáltabb BMW kétkerekűje. A technikája azonban teljesen naprakész, ami azt jelenti, hogy LED-es fényszórót, kulcsnélküli indítást, Brembo tárcsaféket és állítható futóművet is találsz rajta.

A motorja 1170 köbcentis és 110 lóerős, amivel a 205 kilogrammos Nostalgia nemcsak veterántalálkozókon, hanem mindennap használható, a legnagyobb sebessége 225 km/óra. Az Nmoto csak limitált példányszámban építi meg,

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.