Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még csak tanulmányautóként mutatta be a BMW az eddigi legnagyobb szabadidő-terepjáróját, az X7-et, de az előszériás gyártása már elkezdődött a spartanburgi üzemben. Most indulnak a prototípusok igazi megpróbáltatásai.

Még egy év van hátra a hivatalos bemutatójáig, de a BMW már elkezdte az új X7 gyártását a spartanburgi üzemében, az Egyesült Államokban. Az előszériás példányokról van szó, amiket mostantól a legkeményebb teszteknek vetnek alá a havas skandináv tájakon és a Death Valley sivatagi hőségében.

A Spartanburgban található üzem a BMW legnagyobb gyára, ahol 1994-ben indult a termelés, és azóta mintegy 3,9 millió autó gördült ki a kapuján. Jelenleg az X3, X4, X5 és X6 modellek készülnek itt, az utóbbi két típus gyártósorán születik majd az X7 is. 2016-ban több mint 411 ezer autót gyártott az üzem, aminek 70 százalékát exportálták, szóval elég kelendők ezek a BMW-k.

Sok képet is mutatott a BMW a prototípusok gyártásáról, de ügyesen álcázták az autót, vagy éppen csak a részleteit mutatták meg. Még nem sokat tudunk a hatalmas és hétüléses X7-ről azon kívül, amit a frankfurti autószalonon leleplezett óriási prototípus sejtetett. Ha kíváncsi vagy rá, nézd meg itt:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.