Nem kell megvenned a Cadillacet, mindig egy másikat választhatsz
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Új szolgáltatást indít az Egyesült Államokban a Cadillac, ami nagyon hasonló a zeneletöltés helyetti streameléshez. Nincs szükség rá, hogy megvedd az autót, hiszen havi díjért bármikor olyan típusba ülhetsz, amilyenre éppen szükséged van. Hasonló a bérléshez, de annál azért elegánsabb megoldás.

Book by Cadillac a neve az amerikai luxusautó-márka új szolgáltatásának, ami nagy vonalakban azt jelenti, hogy egy fix havi díjért mindig a neked tetsző típust vezetheted. Egy éven belül 18 alkalommal cserélhetsz autót, ezért nem kell kiválasztanod egyet, mintha megvennéd, mert az elegáns CT6, a szabadidős XT5 és a sportos CTS-V közül mindegyiket vezetheted.

A szolgáltatás nem olcsó, havi 1500 dollárba kerül, de ez tartalmazza a bérleti díjon kívül a szerviz, az adók és a biztosítás költségét is. Tankolni neked kell, de üresen is visszaadhatod az autót, ekkor a különbözetet levonják a számládról. Mivel egy Cadillacről van szó, ezért fehér kesztyűs sofőr hozza ki és viszi el a kocsit a kívánt helyszínről, és mivel 2017-et írunk, ezért foglalni okostelefon segítségével lehet.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.