A Codecool meetup sorozatában azt veszik végig, miként formálja át az informatika a mindennapjainkat és ezzel együtt az összes iparágat is. Következő megálló: az autóipar! Április 24-re ne csinálj este programot!

Digitalizáció az iparágakban

Pörögnek az autógyártósor telepítések itthon, menőbbnél menőbb márkák jelentik be magyarországi fejlesztési központjaikat, gombamód nőnek az ipari területek. Mindez dícséretes és jó, azonban ha bemegyünk egy-egy nagyobb gyárba rögtön szemet szúr valami: nem nagyon dolgozik benne ember, merthogy

Így mindennél fontosabb, hogy meglegyen bennünk az a tudás (mint anno asztalos nagyapáinknál), hogy ezeket a gépeket irányítani tudjuk.

Vannak olyan intézmények, mint például a Codecool programozóiskola is, akik azon dolgoznak, hogy minél több emberben meglegyen ez a tudás. Már 4. alkalommal szervezik meg "Digitalizáció az iparágakban" meetupsorozatukat, ahol most az autóipart hozzák a látogatüókhoz közelebb és felteszik a kérdést:

Várkonyi Gábor autóipari szakértő vezetésével a sokat hangoztatott tévhitet szeretnék ezúttal megcáfolni. Bemutatnak olyan példákat, ahol a magyarok élvonalbeli technológiák fejlesztésével veszik ki a részüket az autóiparban végbemenő újabb forradalomból és ahol a jövőben programozókra lehet szükség.

Műsorvezető:
Várkonyi Gábor

Beszélgetőtársak:
Zsótér Márton, a KPMG autóipari tanácsadója
Rózsás Zoltán, a ZalaZone Járműipari Tesztpálya oktatási és K+F igazgatója
Péczeli Viktor, a Continental Automotive Hungary Kft. IT igazgatója

Mikor, hol?

2019. április 24, 18:00

Codecool Budapest
Nagymező utca 44
1065 Budapest

Kinek ajánljuk?
Minden geeknek, az autózás és közlekedés szerelmeseinek, jövőkutatóknak, olyanoknak, akik a kocsmában jó történetekkel és gondolatokkal akarnak megjelenni, vagy olyanoknak, akik az informatika és az autózás egyre vastagodó hídjának valamelyik hídfője környékén képzelik a jövőjüket.

A tudáshoz és a jó történetekhez ezúttal ingyen juthatsz hozzá, mert ezek ott derék emberek, regisztrálni itt tudsz.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon