Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Előfordul, hogy híres ember árul autót, vagy hogy az autó maga híres, de a híres ember híres autója igazán ritka és nyerő kombó.

De az eredeti Knight Industries Two Thousand, rövidebb nevén KITT, becenevén Pajti ajtajai mintha nem így, lambósan nyíltak volna – állapíthatja meg, aki annak idején követte Michael Knight jócselekedeteit, és persze igaza is van. A megoldás az lehetne, hogy míg a Knighot alakító David Hasselhoff természetesen pótolhatatlan, KITT-ből huszonhármat használtak a Knight Rider sorozat forgatásánál, ez a darab viszont egyik epizódban sem szerepelt, rajongók alakították át egy 1986-os Pontiac Firebirdből, majd Hasselhoffnak ajándékozták.

A kocsi motorja maradt az eredeti, ötliteres V8-as, a leírás szerint újak a gumik és a fényezés, sőt még légzsákok is vannak KITT-ben, hanggenerátora pedig a sorozatban elhangzó, mintegy négyezer mondatot képes elmondani, sajnos valószínűleg nem Versényi László hangján.

A Julien’s aukciósház április 11–12-én, Beverly Hillsen tartandó árverésén egyébként nem csak KITT-től válik meg Hasselhoff, hanem például a német Bravo-díjától, Harley–Davidsonjától és egy dedikált Baywatch-dzsekitől is. A befolyó összeg jótékonysági célra megy.

Ne hagyd ki a legvágyottabb filmes autókról szóló remek anyagunkat se!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.