A középmotoros Dodge Chargertől ledobod a láncot
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A SpeedKore műhelyéből eddig is egészen elképesztő izomautók kerültek ki, de képesek voltak feljebb tenni a mércét a Halálos iramban 9-hez készült középmotoros Dodge Chargerrel.

A legutóbb akkor hallottunk a SpeedKore nevét, amikor bemutatták azt a csupa szénszálas anyagból épült, 1000 lóerős Dodge Chargert, amit Kevin Hart rendelt tőlük.

Most egy még ismertebb arcnak készítettek izomautót: Dominic Toretto hajtja ezt a fantasztikusan kinéző Chargert a Halálos iramban 9-edik részében.

Lehet, hogy a film már messze elrugaszkodott a realitástól, de Dominic autója nagyon is valóságos, a SpeedKore ugyanis egy teljesen működőképes példányt is épített belőle.

A SpeedKore egy speciális segédkeretet épített, ebbe szerelték a 6,2 literes, kompresszoros V8-as erőforrást, aminek a teljesítményén ezúttal nem változtattak: a gyári 707 lóerőre és 881 Nm-re képes.

A 18 colos kerekek központi csavarosak, mögöttük elöl hat-, hátul négydugattyúsak a fékek, a kézifék pedig hidraulikus.

és matt feketére festették le, míg a belső teret kagylóülésekkel és bukócsővel tették érdekesebbé, a nyitott kulisszás váltó elképesztően menő.

Ha a Halálos iramban 9-edik epizódja fel is vet jó néhány kérdést, Dominic Toretto autóját kérdés nélkül a garázsba állítanánk!

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.