Drake szintet lépett a legújabb egyedi Rolls-Royce-ával, amelyen nemcsak a felnit és a kárpitozást, de a Spirit of Ecstasy emblémát is lecseréltette.

A milliárdos rapperről tudjuk, hogy gyűjti a feltűnő luxusautókat, a legutóbb akkor írtunk róla, amikor a Mercedes-Maybach G-osztály Landaulet első példányát szerezte meg a saját magángépe mellé.

Drake a Rolls-Royce nagy rajongója is, és bár a goodwoodi márka mindenben igyekszik teljesíteni az ügyfelek egyedi igényeit, a rapper nem elégszik meg a gyártól rendelhető megoldásokkal.

A legutóbb rendelt Phantomját ezért a Mansory tuningjával választotta, és a krémszínűre fényezett limuzinon az ikonikus Spirit of Ecstasy emblémát sem hagyta fenn, hanem a saját lemezkiadója, az OVO jelképére, egy bagolyra cseréltette.

Drake legújabb autója, az éjfekete Cullinan is képes lesz lecsapni a biztosítékot,

ezt a modellt a Chrome Hearts divatmárkával közösen alkották meg. A Rolls-Royce-nál legalábbis biztosan csuklottak volna egyet, amikor Drake azt kéri tőlük, hogy a hatalmas krómozott felnik peremére a Fuck You szavakat írják, és persze a belső tér sem maradt meg gyári állapotban.

A csupa fekete, bámulatosan steppelt bőrkárpitot keresztekkel varrták ki,

és a Spirit of Ecstasy embléma helyére ezúttal egy hármas keresztből álló orrdísz került. Drake kívánsága az volt, hogy a közúton is használható legyen az autó, ezért például a kárpitot úgy kellett kialakítani, hogy a mögötte lévő légzsákok ki tudjanak nyílni, ha szükség van rájuk.

A Cullinanben a Rolls-Royce jellegzetességének számító, csillagos égboltot mintázó tetőkárpit is benne maradt, és az ezernyi apró fénypont meglepően jól illik a fekete steppelt bőrbelsőhöz. Nem mintha mostanában arra járnánk, de azt is tudni lehet, hogy Drake legújabb büszkeségét május közepéig a miami kortárs művészeti intézet múzeumában állítják ki.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.