Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem először szembesült vele Dwayne Johnson, hogy az autókat nem az ő alkatára tervezik – ezúttal a legújabb filmje forgatásán derült ki, hogy egy Porsche Taycan is kicsi neki.

188 millió dolláros költségvetésével a jövőre érkező Red Notice a Netflix eddigi legdrágább produkciójának ígérkezik, olyan sztárok szerepelnek benne, mint Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds. A forgatást idén egyszer már le kellett állítani a pandémia miatt, majd ősszel újra folytatták, de nem minden nehézség nélkül, amiről most a Szikla osztott meg részleteket.

– írja az Instán, ahol el is meséli a sztorit. A rendező Rawson Marshall Thurber arra kérte, hogy lazán pattanjon be az elektromos Porschébe, a Szikla pedig hiába próbálkozott keservesen, csak nem sikerült bepréselnie magát a Taycanba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

Dwayne szerint hónapokig tartott a szervezés, mire kifizették és a forgatás helyszínére szállították a Porschét, hogy kiderüljön, egyszerűen túl széles a válla ahhoz, hogy beférjen.

A megoldást 2021-ben nézhetjük meg a Netflixen.

Nem ez az első alkalom, hogy a Szikla és a szuperautók nem illenek össze, öt éve egy LaFerrariról derült ki, hogy az ajtónyílását nem Dwayne Johnson vállaira szabták.

Még a filmtörténelemben sem ez az első alkalom, amikor a színész túl nagyra nőtt a neki szánt autóhoz: Sean Connery magas termete miatt építettek roadstert a Toyota 2000GT-ből, ami mára a világ egyik legértékesebb autójává vált.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.