Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azóta kérdés, mi lesz a világ legnépszerűbb autós műsorával, hogy Jeremy Clarksont kirúgták, May és Hammond pedig követte. Clarksonék az Amazonra mennek, ez régóta tudható, a BBC-nél viszont lassabban mennek a dolgok.

Mostanra azonban teljes lett a névsor. Számos név felmerült, az viszont fél éve tudható, hogy Chris Evans, brit tévés-rádiós műsorvezető, autóbolond és autógyűjtő lesz az idén májusban újrainduló Top Gear egyik arca.

A héten kiderült, hogy a világ számára bizonyára örökké Joeyként emlegetett Matt LeBlanc lesz az egyik társa, aki már szerepelt a Top Gearben, sőt, a Kia Cee’d-del a leggyorsabb kört futotta a meghívott sztárok közül, és a McLaren MP4–12C-t is vezette.

Nála azonban jóval többe köze van az autózáshoz Eddie Jordannek, egykori gokart- és formaautó-versenyzőnek és F1-csapatfőnöknek, akinek nem csak autós tapasztalata, hanem kitűnő humora is van.

Így a brit-amerikai-ír hármas (és persze Stig) akár még tényleg jól is működhet a tévében, bár a lécet nagyon magasra tette a korábbi, remekül összeválogatott karakterekből álló trió.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.