Michael Schumacher 2013. december 29-én, azaz négy öt ezelőtt szenvedett súlyos, életveszélyes agysérüléssel járó síbalesetet a franciaországi Meribelben. Azóta nem láttuk a hétszeres világbajnok F1-es legendát, és azóta sem tudni pontosan, hogy milyen állapotban van.

Ami biztos, hogy Schumi kilenc hónapig feküdt kórházban, és miután több életmentő agyműtét és mesterséges kóma után felébresztették, állapota lassú javulást mutatott. Ennek is volt köszönhető, hogy 2014 őszétől kezdve már a család svájci otthonában ápolják.

Ennyit lehet tudni, minden más bizonytalan, ugyanis hivatalos közlemény a baleset óta sem érkezett a családtól, teljes a hírzárlat.

Két infó viszont érkezett viszonylag hiteles forrásoktól:

  • A német pilóta egyik orvosának másfél évvel ezelőtti anonim nyilatkozatából annyit lehetett kivenni, hogy a felépüléshez csodára van szükség – ezt valahol mindannyian sejtjük, hogy így van.
  • Egy közeli barát viszont november elején elárulta a német Bunte magazinnak, hogy Schumacher a körülményekhez képest jól van, ami az erőnlétének köszönhető.

Brit sajtóértesülések szerint viszont Schumacher jobban lehet, mint azt gondolnánk:

Mi (is) nagyon szorítunk neki!

(Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon