A BMW-nél tesznek róla, hogy még mindig az M4-et akard. A Competition Package után bemutattak egy még sportosabb változatot 460 lóerővel, M4 CS néven.

Már a Competition csomagos M4-től is odáig voltunk, erre a BMW most kihozott egy újabb változatot, amit még jobban kihegyezett. A Competition Package és a versenypályára szánt M4 GTS között eddig sem volt túl nagy a különbség, de a BMW-nél most ezt az űrt tölti ki a kínálatban a limitált szériás M4 CS.

Már ránézésre is megmondhatod, hogy ez az új M4 CS, hiszen az első lökhárító aljára szénszálas anyagból készült koptató került, egyediek az elöl 19 colos, hátul 20 colos könnyűfém kerekek, akárcsak a szénszálas hátsó szárny. A CS megkapta az M4 GTS hátsó diffúzorát és az OLED technológiás hátsó lámpákat is.

A motorra is rátettek egy lapáttal, a teljesítménye tíz lóerővel nőtt a Competition csomaghoz képest, most már 460 lóerő. Széria az M adaptív futómű és a Driver’s Package is, így az M4 CS már 3,9 másodperc alatt képes százra gyorsulni, a végsebessége 280 km/óra. Széria a félig slick Michelin Pilot Sport Cup 2 abroncs is, amivel a Nürburgringen 7 perc 38 másodperc alatt ér körbe az M4 CS.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon