Luxusból ötös, dizájnból elégtelen – Guruló palota kőgazdagoknak
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem kevés Stroh Rumot kéne meginnunk ahhoz, hogy elfelejtsük, mennyire csúnya kívülről az osztrák Marchi Mobile hárommillió dolláros luxusbusza. Kész szerencse, hogy az EleMMent Palazzóba egy komplett bárt is beépítettek.

Az osztrákok jól gazdálkodtak a rendelkezésükre álló szűkös hellyel, hiszen az EleMMent Palazzóban nappalit, hálószobát, fürdőszobát és egy kisebb bárt is találunk, mikrohullámú sütővel, kandallóval és minden mással, ami a teljes körű kényelemhez kell. Egy gombnyomás, és a kanapék helyén máris kinő a minibár, még egy gombnyomás, és a busz teteje terasszá alakul, vagy az egész oldala lenyílik – ezzel mondjuk 150 km/h-nál nem kísérleteznénk. A gyártó szerint a busz megjelenését leginkább a luxusjachtok inspirálták; ezzel nem is lenne baj, mi is számos gyönyörű jachtot látunk már, de sajnos az EleMMent Palazzót nem azokról, hanem egy kifejezetten rusnya modellről mintázták.

A belső kialakításánál a Marchi Mobile szerint a magánrepülőgépeket vették alapul, hátulra pedig a sportosság jegyében diffúzort szereltek. az EleMMEnt Palazzo valóban a luxusbuszok non plus ultrája, így a hárommillió dolláros (kb. 650 millió forint) árcédulában sincs semmi meglepő, de a megjelenése miatt szerintünk legfeljebb az arab olajsejkek körében fog nagyobb sikereket aratni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.