A mai harmincasok-negyvenesek közül sokan nőttek fel a Knight Rideren, amelynek az egyik „főhőse” egy beszélő és távvezérelhető Pontiac TransAm volt, művésznevén KITT.

A mesterséges intelligenciával és számos különleges képességekkel felvértezett autó hamar kultikus figurává vált – szinte nem is létezett olyan kissrác akkoriban, aki ne szeretett volna egy ilyen távirányítós autót magának.

És bár KITT vitte el a show nagy részét, akadt a sorozatban egy kamion is, amelynek rakterébe gyakran hazatért egy nagyobb kaland után, fedélzetén a Michael Knightot alakító David Hasselhoff-fal.

A kamion eredetiségének az igazolásában egy olyan cég segédkezett, amelynek a fő területe az, hogy filmekben helyez el járműveket megrendelésre.

David Hasselhoff (Michael Knight), Patricia McPherson (Bonnie Barstow) és Edward Mulhare (Devon Miles)

Mint utólag kiderült, a négy évadot megélt népszerű sorozat befejezése után a GMG visszakapta a teherautót, amelyen aztán továbbadtak.

A Bonnie-t alakító Patricia McPherson szerszámokkal várta mindig a kamionban a hazatérő KITT-et

Az egykori sorozatsztárt a továbbiakban is szállításra használták, de már jóval hétköznapi szituációkban. Így kötött ki végül egy farmon, és mint ahogy sejteni lehetett,

Új fejezet kezdődhet tehát a jelenleg kék színű kamion életében, amelyet 15 évnyi szolgálat után elhoznak a farmról. Majd a tervek szerint olyan állapotba hozzák, ahogyan a Knight Riderben is festett.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: HVG)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.