Elon Musk legújabb agymenése: jön a rakétákkal felszerelt Tesla

Korunk legnagyobb feltalálójánál vagy teljesen elgurult a gyógyszer, vagy hamarosan tényleg lesz egy olyan sportautó, amit rakéták hajtanak.

Merthogy Elon Musk tényleg bejelentette Twitteren, hogy az új Tesla Roadster "SpaceX-csomaggal" (ez ugyebár Elon Musk űrhajós vállalata) is kapható lesz, vagyis az alapból is eléggé brutális sportautót tíz kisebb rakétával szerelik fel, ami jelentősen feljavítja az autó gyorsulását, de a fékezésbe és a kanyarodásba is besegít.

Elon Musk on Twitter

SpaceX option package for new Tesla Roadster will include ~10 small rocket thrusters arranged seamlessly around car. These rocket engines dramatically improve acceleration, top speed, braking & cornering. Maybe they will even allow a Tesla to fly ...

Nagyon nem tudjuk eldönteni, hogy Elon Musk most éppen viccel-e vagy nem, elvégre arról az emberről van szó, aki poénból kilőtt egy Teslát az űrbe, szintén poénból eladott több ezer lángszórót, és halál komolyan azt tervezi, hogy a jövőben rakétákkal fogunk közlekedni a városok között. Ugyanakkor meg legutóbb azzal viccelődött, hogy a Tesla csődbe ment.

Az biztos, hogy ha komolyan gondolja a rakétás Teslát, akkor izomból fel kell kötnie a gatyáját, mert a rakéták ilyen dolgokat művelnek az autókkal:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon