Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Elon Musk nem hagyta annyiban a bakit, amikor a bemutatón sikerült betörni a Tesla Cybertruck törésállónak mondott ablaküvegét. Most megmutatta egy videón, hogyan kellett volna sikerülnie a demónak.

A legújabb Tesla bemutatójának csak az egyik meglepetése volt, hogy a Cybertruck úgy néz ki, mintha minimumra húzták volna a grafikát egy videojátékban. A nagyobb szenzáció az a baki volt, amikor a törhetetlennek mondott ablaküveget sikerült bezúzni.

Elon Musk láthatóan zavarba jött az eset után, nagyon úgy tűnik, hogy nem így tervezték a dolgot, annyira bíztak az üvegben, hogy élő adásban is hozzá mertek vágni egy acélgolyót. Elon azért nem hagyta annyiban a dolgot, és a Twitteren mutatta meg, hogyan kellett volna sikerülnie a demónak a színpadon.

Elon Musk on Twitter

Franz throws steel ball at Cybertruck window right before launch. Guess we have some improvements to make before production haha. https://t.co/eB0o4tlPoz

A premier előtti próbán még a műhelyben Franz von Holzhausen, a Tesla dizájnere dobja neki az acélgolyót a Cybertrucknak, és a golyó nem töri be, simán lepattan róla. Hiába sült el rosszul a demó a színpadon, ez biztosan nem áll majd a Tesla pick-up sikerének útjába.

Olvasd el ezt a véleményt is:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.