Kész a Ferrari-ihlette floridai szuperautó
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Le sem tagadhatná, hogy a LaFerrari és az F12 adta az ihletet a floridai Exotic Rides szuperautójához, amin egy ideje már dolgoznak, és most végre elkészült. V8-ast és kézi váltót kapott, és nem lesz olcsó.

Eddig csak számítógépes terveken ismerhettük egy kis floridai műhely, az Exotic Cars szuperautóját, ami elég ígéretesen nézett ki.

A W70-ből talán lesz is valami, hiszen az elmúlt időszakban már nem csak virtuálisan létezett az autó, hanem a kész prototípust is kiállították.

A fényszórók és a hátsó lámpák formája alapján a Ferrarik adtak ihletet a középmotoros szuperautóhoz, amit a General Motorstól származó 7 literes V8-assal szereltek. A vezetése pedig elég izgalmasnak ígérkezik, hiszen a 626 lóerős szívómotorhoz a Porschétől származó hatfokozatú kézi váltó kapcsolódik.

Belül a Tesla és Volvo mintájára álló formátumú az érintőképernyő, és az Audi stílusában készült a virtuális műszeregység, ezt leszámítva kissé idejétmúltnak tűnik a kialakítása. Az első prototípus már működőképes, és rendeléseket is fogadnak, ám a 70 példányban készülő W70 nem olcsó. 250 ezer dollárba, mintegy 74 millió forintba kerül, amiért már igazi Ferrarit is kapni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.