Nem akármilyen ösztönzőt kaptak a bolognai reptér dolgozói, januárig ugyanis egy Huracán felvezető autót biztosított nekik a Lamborghini.

Sárga Huracán sok van, de ilyen csak egy: a bolognai reptéren januárig egy Lamborghini teljesíti a felvezető autó feladatait. A sportkocsihoz az olasz gyártó formatervezői készítettek egyedi mintájú külsőt, ami szerintünk még az utcán is megállná a helyét. A 610 lóerős 5,2 literes V10-essel szerelt Huracán láttán az utasok még inkább átérezhetik, hogy a Lamborghini szülőhelyére, Bolognába érkeztek, és persze a reptér dolgozóinak sem rossz ösztönző. Ilyen autóért mi is dalolva mennénk be a munkahelyre minden reggel.

Nem ez az első alkalom, hogy egy Lamborghini vezeti fel a gépeket a bolognai reptéren. 2013-ban, a márka alapításának ötvenedik évfordulójára egy Aventador öltötte fel a munkaruhát, a Lamborghini pedig külön bemutatótermet is működtet a repülőtéren. Az elegáns környezetben egy Huracán és egy Aventador látható, valamint a márka ruházati termékeit és ajándéktárgyait veheted meg, de a Lamborghini gyár és múzeum látogatását is itt foglalhatod le. Sant’Agata Bolognese ugyanis csak 25 percre, fél óra autózásra van a reptértől.

Ha kedvet kaptál hozzá, a megújult múzeum belépője 15 euróba kerül, a gyárlátogatással együtt 50 eurót kérnek érte. A kiállításon pedig olyan ritkaságokat láthatsz, mint a 350 GT és a Miura, a az LM-002 és az Urus, vagy a Miura koncepció és a Veneno.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon