Ezzel a bukósisakkal nem maradsz észrevétlen
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A motorosok mindent megtennének azért, hogy ne maradjanak észrevétlenek a forgalomban, és a feltűnő színű vagy fényvisszaverő ruházatnál is hatásosabb eszköz lehet ez a bukósisakra szerelhető féklámpa.

Ha úsztad már meg azt, hogy áthajtson rajtad egy autó, csak azért, mert későn vette észre, hogy nagyot fékeztél a motoroddal, akkor tetszeni fog ez az ötlet, aminek megvalósítására az IndieGoGo segítségével gyűjtenek. Pontosabban már össze is jött a szükséges összegnek több mint a kétszerese, 110 ezer dollár.

Az ötlet egyszerű és zseniális, a Brake Free egy olyan LED-es féklámpa, amit a bukósisakod hátuljára erősíthetsz. Nincs közvetlen kapcsolata a motoroddal, hanem a benne lévő szenzorok alapján érzékeli, ha fékezel, lassítasz, vagy akár csak visszakapcsolsz, és ennek megfelelően különböző intenzitású fényt bocsát ki. Ha nem fékezel, akkor is világít, mint egy helyzetjelző.

Elég modern darabról van szó, hiszen a lámpa könnyű, vízálló és egy feltöltéssel nyolc óráig bírja, utána micro USB kábellel töltheted. A mágneses talppal egyszerű feltenni a sisakodra, és még kesztyűben is be lehet kapcsolni. Elég menőn néz ki, és ha az életedről van szó, akkor a Brake Free minden pénzt megér, a projekt támogatói egyébként 119 dollárért kaphatnak belőle.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.