Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A vadonatúj Supra premierje már csak napokra van, és aki az új mellé egy régit is szeretne a garázsába állítani, most figyeljen. Előkerült egy példány 1994-ből, ami még 12 ezer kilométert sem futott, és ennek megfelelően csodás állapotban van.

Egyre többet tudunk a Supra új generációjáról, a Toyota a végleges formáján kívül gyakorlatilag mindent megmutatott már róla.

Ha neked inkább az elődje tetszene, akkor a következő példány azonnal felkerül a kívánságlistádra. 1994-ben gyártották, és alig több, mint hétezer mérföldet futott, azaz 12 ezer kilométer sincs ebben a piros Toyotában, amit vajszínű bőrülésekkel szereltek, és annyira eredeti, amennyire egy így megkímélt 25 éves sportautó csak lehet.

A Suprának ezt a szériáját háromliteres, hathengeres, dupla turbós motorral szerelték, ami 320 lóerőre képes, hatfokozatú kézi váltóval és Torsen sperr differenciállal látták el. Még csak két tulajdonosa volt, de ők sem használták ki nagyon.

Most a Bring a Trailer oldalán hirdetik, és a csodás állapotának felel meg az ára is, nem sokkal az aukció vége előtt 90 ezer dollárnál, 25 millió forint felett jár a licit.

Ha nem a gyári állapotú autók hoznak lázba, ez érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.