Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csak néhány konkrétumot árult el a következő években bemutatkozó új típusairól a Ford, mégis tudni lehet belőle, hogy merre tart az amerikai márka. Mindent visznek majd az SUV-k és a hibridek, de a Mustangot is tovább mérgesítik.

Megmutatott néhány részletet a következő évek terveiből a Ford, és ha tényleg ezeken dolgozik az amerikai márka, akkor izgalmas időszak elé nézünk. Mint minden piacon, úgy az USA-ban is tarolnak az SUV-k, és a Ford tervei szerint 2020-ra 10-ből 9 autójuk ilyen lesz, ezért több új típust is bemutatnak ebben a kategóriában.

Az egyik újdonság a férfiasan szögletes Bronco lesz, amit az amerikai filmekből jól ismerhetsz, minden magányos farkas ilyennel járt. Az új generáció is megőrzi majd az ikonikus előd és a sikeres tanulmányautó szögletes formáját, és egy hasonló stílusú, de kisebb méretű testvére is lesz a kínálatban. Sportos modelleket is bemutatnak, az Edge után a Kuga is jön ST kivitelben, és fontos része marad a kínálatnak a Raptor.

De megmaradnak az izomautónál is, az idén érkező vadonatúj Mustangból készítenek egy minden eddiginél kiélezettebb változatot. A Dodge Hellcat nagy ellenfele lehet az új Shelby GT500, amiről azt mondják, hogy 700 lóerősnél erősebb lesz. Megmutattak róla egy képet, és már ezen látszik, hogy uralni fogja az utat már a kinézetével is.

A Fordnál készülnek a hibridek és az elektromos autók további előretörésére is, 2021-ben több hibridet adnak majd el, mint a műfajban éllovas Toyota, ami elég merész tervnek hangzik. Minden típusból kínálnak majd hibridet, még a Mustangból is, és azt ígérik, hogy az elektromos autóknál is dolgoznak az áttörésen, ami megtöri a hatótávval és a vételárral kapcsolatos gondokat. Kíváncsian várjuk.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.