Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A távirányítós autóversenypályák királya ez a hatalmas példány, amit a Formula–1-es sorozat szervezője rendelt, de már nincs szüksége rá. Egy jobb autó áráért haza is viheted.

2018-ban minden Formula–1-es futam paddockjában ott volt ez a távirányítós versenypálya, amit a detroiti Slot Mods Raceways épített. Az 1:32 méretarányú pálya lenyűgözően részletes lett, nemcsak az autók, de a terepasztal is valósághű, egészen a legapróbb szponzorlogóig. Még lenyűgözőbb, hogy szinte az egész kézzel készült, ezért több hónapot vett igénybe, és 100 ezer dollárba került.

A pályán két autó versenyezhet egymás ellen, és

Most pedig valaki haza is viheti, november végén az RM Sotheby’s abu-dzabi aukcióján árverezik el, és a bevételt jótékony célra fordítják. Nem lesz olcsó, 20-30 ezer dollárra számítanak érte, ami 6-9 millió forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

Elindult a Rakéta, a Player jövőmagazinja!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

 

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.