Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Local Motors, és annak közösségi finanszírozásra épülő modellje csodaszámba megy az autóiparban, de a legújabb projektjüknél érzésünk szerint nem számoltak azzal, hogy az interneten hemzsegnek a trollok.

A cég ezúttal sportautót terveztetett a közönséggel, majd a beérkezett több mint kétszáz pályamű közül szintén a közönség szavazatai alapján hirdettek győztest. És a győztes nem más lett, mint a...

SF01 Street Fighter, amiben első ránézésre a Ferrari, az Ariel Atom és persze a Chevrolet Corvette elemei keverednek egymással. És akkor a Ferrari jelzővel még nagyon jószívűek voltunk  mondhattunk volna Mansoryt is, hiszen az SF-01 egyszerre LaFerrarira és F12 berlinettára emlékeztető orra leginkább a legendásan ronda autókat építő cég Stallone névre hallgató förmedvényét idézi.

A Local Motorst dicséri, hogy voltak elég tökösek ahhoz, hogy a Chuck Norris-Stephen Colbert-híd döntőbizottságával ellentétben ők nem zárták ki a győztest, így most már leginkább csak abban reménykedhetnek, hogy a hajmeresztő tervet megszavazók meg is rendelik majd az SF01-et. Erre mondjuk van némi esély, hiszen a tervek szerint a négy-, hat- és nyolchengeres motorokkal is felszerelhető kocsi egy kifejezetten olcsó és komoly teljesítményű pályaautó lesz.

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.