Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A luxusautók átalakítására szakosodott Mansory idén a kötelező Ferrari–Bugatti–Lamborghini–Mercedes négyes mellett egy golfautót is magával vitt a Genfi Autószalonra. Talán elment az eszük?

Éppen ellenkezőleg, a meglepő húzással sikerült jó alaposan magukra irányítani a figyelmet, hiszen a spéci golfautó ugyanazt a szintet hozza, amit a németektől eddig is megszokhattunk.

Száguldozni ugyan nem fogsz vele, hiszen a kocsi Race módban is csak 60 km/h-ig gyorsul (igen, a normál autóknál megszokott többféle vezetési mód közül lehet választani), de a meghosszabbított, hatvan kilométeres hatótávval a Currus teljes értékű városi autóként is megállja a helyét, legalább is ott, ahol engedélyezik az utcai használatát.

A Mansory golfautó tulajdonosai egy nagyon exkluzív klub tagjai lesznek, hiszen a kocsiból összesen hét darabot gyártanak. A luxusért (vízálló bőrrel bevont műszerfal, szénszálas borítás) viszont mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, hiszen 17 millió forintnyi vételárával a Currus egy új Porsche 911-es árkategóriájában mozog. Jó néhány remek sportkocsit kaphatnánk ennél olcsóbban is, de a leendő Currus-tulajdonosokat ez feltehetőleg a legkevésbé se érdekli.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.