Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már a genfi autószalon nyitása előtt bejelentette több márka is, hogy hoszteszek helyett inkább szakértőket állít az autók mellé, ezzel a Formula–1 rajtrácsa után az autókiállításokról is eltűnhetnek a csinos lányok. De Genf nem adta magát, és erről képes bizonyítékunk is van.

Nagy port kavart a hír, hogy az elmúlt időszak zaklatási botrányaihoz kapcsolódva a Formula–1-ben idén már nem lesznek rajtrácslányok, és a genfi autószalon nyitása előtt úgy tűnt, hogy a kiállításon is mellőznünk kell a hoszteszeket, akik helyett majd felkészült szakértők válaszolnak az autókkal kapcsolatos kérdéseinkre.

A kiállítás nyitása előtt még úgy tűnt, hogy az autógyártók biztosra mennek, és inkább nem állítanak kihívóan öltözött hoszteszeket az autók mellé. Kíváncsiak voltunk tehát, melyik lesz az a márka, ami magasról tesz majd erre, és továbbra is hosszú lábú dekoltált lányokkal csődíti magához a tömegeket. És igen, a Pirelli standja előtt mindig sokan nézelődtek.

Sok márkánál tényleg hiányoztak a hoszteszek, a legfájóbban talán a Lamborghininél, de kétnapos intenzív genfi túra után biztosan mondhatjuk, hogy

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.