Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Jaguar meglepetésre egy teljesen új szuperautóval jött ki, amit hamarosan ki is próbálhatsz. Igaz, egyelőre csak virtuálisan, a Vision Gran Turismo ugyanis a Playstation 4-re lesz letölthető, de reméljük, hogy egyszer valóra válik.

A Jaguar a dizájn terén mindig is képes volt nagyot alkotni, és a legújabb munkájuk is gyönyörűre sikerült. A Vision Gran Turismo egy olyan pályára szánt szuperautó lett, amit a Sony Playstation 4-re terveztek, de szívesen látnánk viszont a valóságban is. Az ötlet nem lenne annyira meredek, miután az Audi egyszer már megépítette a saját videojáték-szuperautóját.

Széles, lapos és kecsesen nyújtott a Vision Gran Turismo, ami az idomaival a Jaguar klasszikus versenyautóit idézi, mint a C-Type és a D-Type. A hajtása azonban már a Formula E versenyautóéval rokon,

A Jaguarnak ez az 1957-es Le Mans-i futamon indult D-Type kölcsönözte a hangját:

A Gran Turismóban hamarosan ki is lehet próbálni az autót, novembertől tölthető le a Playstation 4-re. Reméljük, hogy a Jaguar élőben is megépíti a prototípust, hogy ne csak virtuálisan járjunk a csodájára.

Még egy virtuális autó, amit szívesen látnánk a valóságban:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.