Gyönyörű ez a BMW M3, de tényleg megér 75 millió forintot?!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A klasszikus autók ára időnként érthetetlen magasságokba szökik, és most itt egy példány, amiért elképesztő árat adtak. Oké, hogy keveset futott ez a 32 éves BMW M3, de akkor is túlzás, amit fizettek érte.

1985-ben a frankfurti szalonon mutatta be a BMW az első M3-at, ami eredetileg azért készült, hogy a versenyváltozatával indulhassanak a DTM-ben. Az első generáció a keresett klasszikus autók közé tartozik, és az értéke egyre nagyobb, de annyira talán nem, hogy 250 ezer dollárt adjanak érte, ami 75 millió forintnak felel meg.

1988-ban vette a kaliforniai tulajdonosa, de nem sokáig élvezhette, mert a kilencvenes évek közepén elhunyt. A családja megtartotta az autót, de csak ritkán használták, majd 2010-ben adták el a jelenlegi tulajdonosának, aki most megkímélve adta tovább.

A képek szerint a cinóbervörös M3 tényleg fantasztikus állapotban van,

a legapróbb részlete is úgy néz ki, mintha most jött volna ki a gyárból. A felszereltsége gazdag, légkondicionáló, elektromos ablakok, tetőablak és tempomat is van benne, a motorja 2,3 literes, négyhengeres, 195 lóerős, amihez ötfokozatú váltó kapcsolódik, ezzel 235 km/órára képes.

A frissen szervizelt BMW nemrég kelt el a Bring a trailer oldalán, és kereken 250 ezer dollárt adtak érte, ami még a kitűnő állapotához képest is rengeteg. A csúcsot alighanem Paul Walker autói tartották, az E30-as M3-ak egyikét 165, a másikat 220 ezer dollárért adták el, de ennek a feléből is szép példányokat hirdetnek.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.