Ha igazán feltűnő Trabit szeretnél, félmillió forintért megkaphatod
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Fokozódó ritkasága okán a Trabant napról napra feltűnőbb – ez viszont évtizedekkel ezelőtt is az lett volna.

Rózsaszín Cadillac címmel még film is készült Clint Eastwood főszereplésével, rózsaszín Trabantot viszont a zwickaui gyár sem készített. Ezt a méltatlan nyugat-kelet különbséget próbálhatta kompenzálni annak a négyütemű Trabinak a gazdája, aki jelentős munkát és pénzt fektetett az autójába.

Az öregítés – vagyis a lámpatestek és a lökhárítók kicserélése a kétüteműekére – csak a kezdet volt, a tuning fő eleme ugyanis a rózsaszín, amely a karosszérián és a felniken túl a beltéri elemeken, sőt még a (mű?)bőrkárpit varrásain is megjelenik.

Szinte bizonyos, hogy a tulajdonos többet költött rá 549 ezer forintnál, amennyiért kínálják, csak az a kérdés, találni-e még egy embert hasonlóan kifinomult ízléssel.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: hasznaltauto.hu)

Elindult a Rakéta, a Player jövőmagazinja!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.