Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mindannyian odalennénk egy ilyen garázsért, mint amiben Michael Fux autógyűjteménye pihen. Szinte egyik sportkocsi és luxusautó sem hiányzik belőle, ott a Bugatti Veyron, a McLaren P1, a Porsche 918 Spyder és a LaFerrari, de az Alfa Romeo 8C és a Mercedes-AMG GT, több veterán Corvette és egy jó pár Ferrari sem hiányozhat. Meg még van vagy fél tucat Rolls-Royce-a is. De egyvalami miatt furcsán nézünk rá.

Michael Fux olyan fickó, aki szereti az élénk színeket, ezért mindig valamilyen különleges árnyalatban rendeli az újabb autóit, amit általában külön neki kevernek ki. Az élénk kék Rolls-Royce-t már mutattuk, de a brit luxusautóból van neki napsárgában és halványzöldben is, ami bizonyítja azt, hogy a goodwoodi márkánál tényleg bármit megcsinálnak.

Most kapta meg legújabb játékszerét Fux, és ez a McLaren 720S sem lóg ki a sorból, hiszen a sportkocsi-gyártónál büszkén mesélik, hogy egyedi fuksziaszínű fényezést kapott. Az árnyalatot még a Rolls-Royce-nál keverték ki a férfi számára, aki odáig ment, hogy le is védette, ezért csak az ő engedélyével rendelheti más is ebben a színben a kocsiját.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.