Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csak a film kedvéért épült, de elég dögös lett az a Chevrolet C-10, ami nemrég került eladósorba. A Halálos iramban negyedik részében szerepelt egy a kiszélesített, leültetett, csupa izom teherautó, amit egy hatalmas V8-assal szereltek.

Dominic Toretto családja számos figyelemreméltó négykerekűt hajtott már a Halálos iramban különböző epizódjaiban, és most itt egy újabb közülük. A Chevrolet C-10 eleve a mozifilm számára épült a Universal Studios megbízásából, az eredmény pedig igazán lenyűgöző lett.

Persze van benne néhány túlzás, mint a 10 fokozatú váltókar, miközben az autót háromsebességes automatával szerelték, de ha láttál már Halálos iramban filmet, akkor tudhatod, hogy a történet szereplői mindennél jobban szeretnek sebességet váltani.

Most az eBayen kerestek új tulajdonost a teherautónak, amit 32 500 dollárért, azaz nyolcmillió forintét vittek haza. 8,2 literes V10-es motorjával ez a zsivány Chevrolet bármely tuningtalálkozó sztárja lehet, ha szereted az amerikai autókat, akkor ezt imádni fogod.

Nemrég a Chevrolet-nél is felújítottak egy C-10-est, az eredmény pedig pazar lett:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.