Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A brit celeb és autóversenyző jelenleg nagy gondban van, modellek versenyeznek a kegyeiért, már csak választani kéne. Vagy jöhet mind egyszerre?

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger hét év után úgy tűnik, most tényleg szakítottak, habár láttuk már nem egyszer újra összegabalyodni őket. Most azonban úgy tűnik, Hamilton elkezdte falni az életet, kihasználva a szingliség előnyeit. A monacói garázsban gyönyörű modellekkel, többek között a Kardashian nővérek féltestvérével, Gigi Hadid és Hailey Baldwin szelfizgetett, majd bulizott, a futam után pedig már a luxusjachtjára vitte a hölgyeményeket.

Habár nem valószínű, hogy akármilyen treesome történt, azt mindenesetre megfigyelhették a szemfülesek, hogy Hamilton és Kendall folyamatosan flörtölgettek egymással és több alkalommal is testi kontaktus volt köztük. Hamilton úgy nyilatkozott a lányról, hogy nagyon aranyos és meglepően okos, és akár egy rendes randira is elvinné őt. Bohóckodtak a jet-skivel is, Hamilton lefröcskölte a modellt, aki szemmel láthatóan repdesett az örömtől.

Bennfentes barátok úgy nyilatkoztak a dologról, hogy biztosan van köztük valami, és azt is hozzátették, hogy egyikük sem kereshet igazán komoly kapcsolatot, maximum az idő hozhatja úgy, hogy egymás mellett maradnak. Kendall Jenner nem szeretne nyilatkozni a dologról, apukája már azonban csapkodja a tenyerét: Kris Jenner szerint Hamilton tökéletes pár lenne a lányának, igazán jó hatással lenne rá.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.