Lewis Hamilton és Sebastian Vettel azeri hülyesége kiapadhatatlan témát ad, a vélemények persze megoszlanak, hogy a brit szándékosan féktesztelt-e a németet, és hogy Vettel reakcióját még komolyabban kellene-e szankcionálni, mint az a versenyen történt. Mindenesetre most a brit elmondta lépésről lépésre, hogy mit csinált az ütközés előtt.

„Különböző taktikáim voltak azt illetően, hogy mikor kezdem el nyomni a gázt. (...) Azon a ponton nem tehettem ugyanazt, mint a korábbi fázis alkalmával. Ha a safety car többször kiáll, az első trükköd nem fog újra működni egy négyszeres világbajnok ellen, ezért kellett különböző módokon próbálkoznom, hogy megtartsam a vezetést az 1-es kanyarig. 

A 7-es kanyarban szóltak nekem, hogy a safety car ki fog menni. Amíg az SC lámpái fel vannak kapcsolva, legfeljebb tíz autónyi távolságban maradhatok le tőle. A 15-ös kanyarban ez volt a különbség, és miközben a dombon lefelé haladtunk, láttam, hogy lekapcsolta a lámpáit. Ettől a ponttól fogva nem kell gyorsítanom, hiszen nem kell tartanom a távolságot, ezért

Hamilton szerint amúgy...

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.