Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Hyundainak régóta van kisbusza a kínálatban, de az utóbbi időben nálunk már nem kapható, ami azért kár, mert a Staria néven érkező futurisztikus utódja elég különleges lesz.

Nagyon rákapcsolt a Hyundai a dizájnra mostanában, és az új Tucson, a Santa Fe, valamint az elektromos Ioniq 5 után további izgalmas modellekre számíthatunk a koreai márkától. Az egyik legújabbat sejtelmes képeken már megmutatták, és ezeken is látszik, hogy egészen sokat hoznak majd ki egy nem túl érdekfeszítő kategóriából.

A Hyundai kisbusza így nézett ki, amikor a legutóbb láttuk

H-1 és Starex néven korábban nálunk is lehetett kapni a Hyundai kisbuszát, de aztán lekerült a kínálatból, pedig hamarosan érkezik az utódja, ami az előzetes alapján elég extravagáns lesz.

és alatta a hatalmas hűtőmaszk két oldalára került fényszórókkal, a hátsó pixeles lámpák pedig az Ioniq 5-ére emlékeztetnek.

A képekről az is kiderül, hogy a Staria tolóajtós lesz, oldalt mélyre húzott panorámaablakokkal,

míg a belső térben a jelenlegi Ioniq középső érintőképernyőjét, gombos irányváltót és felhajtható lábtartós foteleket találunk. Csak sajnálhatjuk, ha az európai piacon lemaradunk róla, mert mennyivel izgalmasabb választásnak tűnik, mint egy Tourneo vagy egy Multivan!

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.