Megmutatta az első képet a jövő héten bemutatkozó új tanulmányautójáról az Infiniti. A Q Inspiration Concept azt vetíti előre, milyen lesz a japán luxusmárka új szedánja, amivel feladhatja a leckét az elsősorban német konkurenciának.

Ha csak a formán múlna, akkor az Infiniti ismét nagyot lépne előre, és ezt már a Q Inspiration Concept első képéről leszűrhetjük. A japán luxusmárka a jövő héten nyíló detroiti autószalonon mutatja be ezt a tanulmányautót, amivel egy új szedán formavilágát vetítik előre. A látottak alapján jóval sportosabb, kupészerű vonalvezetésre számíthatunk, amivel az Infiniti olyan konkurensek mellé is odaállhat, mint az Audi A7, a BMW 6-os Gran Coupé és a Mercedes-Benz CLS.

Persze tudjuk, hogy az Infiniti nemcsak marcona szabadidő-terepjárókat, hanem kecses sportkupékat is tud készíteni, hiszen a szintén új Q60 éppen ilyen. De a limuzinok között egy kicsit elmaradt a többiektől, ám a Q Inspiration Concept alapján készülő szériagyártmány, ami talán a Q70 utódja lehet, változtathat ezen. A formát már az Infiniti új dizájnfőnöke, Karim Habib mutatja be, aki egészen mostanáig a BMW-nél dolgozott hasonló pozícióban.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon