Kubai utazásra hív ez a csodás Infiniti

Az Infiniti formatervezője először tért vissza Kubába, és a Q60-asa az első amerikai gyártású autó, ami 58 éve a szigetországba került. Szívmelengető történet lenyűgöző havannai városnézéssel.

A kubai származású Alfonso Albaisa az Infiniti külső dizájnért felelős vezető formatervezője. Bár sok honfitársához hasonlóan Miamiban nőtt fel, de máig büszke a származására, és a kubai-amerikai kapcsolatok rendeződésével visszatérhetett családja földjére, méghozzá az egyik olyan autóval, amit már az irányítása alatt terveztek.

Az új Infiniti Q60 Coupé, aminek a forgalmazása nemrég kezdődött meg nálunk is, 58 éve az első amerikai gyártású új autó, ami Kubába került. Albaisa jelenleg Japánban dolgozik, ott fogja össze az Infiniti világszerte működő négy formatervezői stúdiójának munkáját. További érdekesség, hogy nagybátyja, Max Borges-Recio építész volt, és számos múlt századi kubai épület viseli a keze nyomát, amiket Albaisa most először láthatott élőben.

A dizájner történetéről és kubai látogatásáról készített az Infiniti egy filmet, amit nemcsak a csodaszép vonalú Q60 Coupé, hanem a lenyűgöző hangulatú havannai képek miatt is érdemes megnézned.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon