Negyven új pozíciót hirdetett meg a Koenigsegg, a gyártás minden területére várnak szakembereket. Ha imádod a szuperautókat, és nem félsz bekoszolni a kezed, akkor a világ legjobb állásának tűnik a svéd gyártó ajánlata.

Nem mindennapi alkalom, hogy olyan gyártó hirdet meg állást, mint amilyen a Koenigsegg. Ráadásul nem is egy pozíció üresedett meg náluk, hanem mindjárt negyven. A svéd szuperautókra ugyanis jelenleg mintegy négy évet kell várnia a vevőknek, és ezt az időt szeretnék a felére rövidíteni.

A Koenigsegg ajánlata elég barátságos, hiszen mindenkit várnak, aki képzett, az összeszereléstől a motorépítésen és a fényezésen át a belsőtér-kárpitosig, de beszerzői és raktárosi állások is várnak. Az angoltudás szükséges, persze nem könyvet kell írnod, csak megértetni magad a többiekkel.

De ezért cserébe a világ egyik legizgalmasabb autóján dolgozhatsz, méghozzá manufakturális keretek között. A Koenigsegg elég ismert márka, de elég kis cég ahhoz, hogy mindenki a keresztnevén ismerje egymást, és ott legyen az a lelkesedés, ami végül az akár 1500 lóerős szuperautók létrejöttéhez szükséges. A munkavégzés helye értelemszerűen Ängelholm, Svédország, jelentkezni pedig ezen a linken lehet.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon