Hősünk a kerekesszékes férfi, aki új Ford GT-jével hasít a Nürburgringen

Az új Ford GT egyik példánya valószínűleg a világ leggyorsabb autója, ami jogosan használhatja a mozgássérülteknek szánt parkolóhelyet, hiszen a tulajdonosa Jason Watt autóversenyző, aki nemrég a Nürburgringen is meghajtotta az átalakított szuperautóját.

Jason Watt dán autóversenyző karrierje éppen úgy indult, mint sok társának, gokartozott, majd az együléses versenyautók felé vette az irányt, közben áttért a túraautó-versenyzésre is. 1999-ben motorbalesetben lebénult, de ez sem akadályozta meg abban, hogy folytassa a pályafutását, a speciálisan átalakított versenyautójával még bajnokságot is tudott nyerni.

Már az előző generációs Ford GT-ből is volt neki egy, most pedig valóra váltotta az álmát azzal, hogy a nagy túljelentkezés ellenére is átvehette a szuperautó vadonatúj kiadását. Ezt a gyönyörűséget:

Jason eredetileg a Gulf ikonikus világoskék-narancssárga színeiben kapta meg a GT-t, jelenleg pedig annak a banknak a sötétzöld színével fóliázták be, ami a versenyző jótékonysági tevékenységét támogatja.

Jason, aki kitartásával mindannyiunk számára példát mutathat, most újabb tételt pipálhat ki a bakancslistáján, ugyanis a Nürburgringen is meghajtotta a 647 lóerős szuperautóját:

Nemrég Magyarországon is nagyon örült valaki az új Ford GT-jének:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon