Jó oka van annak, hogy így néz ki ez a Bentley

Három darab Continental GT3 versenyautó indult az idei nürburgringi 24 órás versenyen, és ennek alkalmából az utcai Continental alapjára készített egy limitált szériát a Bentley.

A 24 órás verseny után egyszerűen csak Continental 24 névre keresztelt széria jellegzetessége a versenycsapat színeit idéző dizájn. Ennek megfelelően fekete-sárga és fekete-piros színben készül a Bentley, és a 21 colos kerekek színét is hozzá igazítják. Ha valaki túl feltűnőnek találja ezt a külsőt, akkor felár nélkül kérheti tiszta feketében is.

Mivel a versenyautókat nem szokták díszíteni, ezért a Continental 24-ről is hiányoznak a krómdíszek, helyette mindent feketére fényeztek. Szénszálas anyagból készült elemek is kerültek az autóra, a motorburkolat és a tükörházak karbonból vannak, belül pedig Alcantara borítja az üléseket, ami szintén a versenyautókra utal.

Mivel a széria Continental Supersports elég erős volt, a technikához már nem nyúltak. Mondjuk 710 lóerő és 1017 Nm már elegendő mindenre, de arra biztosan, hogy 3,5 másodperc alatt gyorsuljon százra és 336 km/órát érjen el a Bentley. A limitált szériából 24 darabot készítenek, és még ilyen külsővel is nagy az esély, hogy gyorsan elkel mind.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon