Joe Biden az elektromos Corvette terveit is kikotyogta

Lehet, hogy a General Motors még nem jelentette volna be az elektromos Corvette érkezését, de Joe Biden elnök elég nagy autórajongó ahhoz, hogy ne tudja titokban tartani.

Joe Biden amellett, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke, lelkes autórajongó, akinek egy veterán Corvette is áll a garázsában. Nem kérdés, hogy szívesen kipróbálta a Ford F-150 elektromos változatát még a bemutatója előtt, és véletlenül vagy sem, de az addig nem hivatalos gyorsulási adatát is sikerült elárulnia.

Most egy újabb titkot nem tudott megtartani Joe Biden, amikor egy beszédében azt mondta:

miközben a General Motors eddig hivatalosan még be sem jelentette, hogy egyáltalán ehhez hasonló típuson dolgozik.

 

 

de akkor a General Motors szóvivője azt mondta, senki nem árult el neki ehhez hasonló részleteket. Más forrásból azonban úgy tudni, hogy még egy Corvette nevű elektromos crossoveren is dolgoznak, amit a Mustang Mach-E ellenfelének szánnak.

Joe Biden a plug-in hibrid Jeep Wranglert is kipróbálta a Fehér Ház udvarán

Joe Biden azon a sajtótájékoztatón kotyogta el az elektromos Corvette részleteit, ahol az elektromos autózással kapcsolatos terveit ismertette. Az amerikai elnök olyan rendeletet tervez, amely szerint 2030-ra az újonnan eladott autók 50 százaléka elektromosított lenne, ide értve a plug-in hibrid és a hidrogénüzemű modelleket is.

(Fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.