Joe Biden véletlenül kikotyogta a Ford elektromos pick-upjának gyorsulási adatát
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Joe Biden ellátogatott a Ford dearborni központjába, és ha már ott volt, akkor kipróbálta a cég legújabb büszkeségét, az elektromos hajtású F-150-et, aminek valószínűleg véletlenül a gyorsulási adatát is elárulta.

A michigani Dearbornban járt az amerikai elnök, és a Fordnál tett látogatását a média is figyelemmel kísérte. Nem politikáról esett a legtöbb szó, hanem a Ford pick-upjának elektromos változata, a napokban bemutatkozó F-150 Lightning kapta a legnagyobb figyelmet.

Biden sajtótájékoztatót tartott a Ford elektromos autókat gyártó központjában, aztán tett is egy villámgyors próbakört a tesztpályán.

– mondta még a volán mögül, miután gyorsult vele egyet, és talán valami olyasmit is elárult, amit a Ford csak később akart megosztani.

60 mérföld/órára, ami körülbelül 100 km/órának felel meg. Amikor elmondták neki, hogy ezek az adatok még nem nyilvánosak, csak annyit tett hozzá: „Hoppá, akkor csendben kéne maradnom.”

A gyorsulást és a csevegést meg is nézheted ezen a videón:

Az amerikai elnök a látogatása során bejárta a Ford elektromos járműveket fejlesztő központját, a gyárat és a tesztpályát, majd ismertették vele az új F-150 Lightning felépítését és főbb adatait is. A beszéde után – ami közben egyébként már látható volt az új modell fénycsíkos orra – azt állította, hogy

A nagy autórajongó hírében álló Joe Biden csak tudja, hiszen többek között egy Corvette-je is van.

A háttérben a fénycsíkos orrával az már az új F-150 Lightning leplezetlenül

Lightning, azaz villámlás lesz az elektromos F-150 neve, utalva egy korábbi villámgyors modellre is

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.