Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vannak komplett vagy komplettből alkatrészekre visszabontott autók is, persze. Most azonban nem ilyeneket mutatunk, hanem néhány érdekes-ötletes kiegészítőt. Óriási kínálatból mazsoláztunk, és most úgy érezzük, ha egy Komandirszkij UAZ-hoz kellene hirtelen egy új fűtőmotor, azt is fél perc alatt találnánk.

Fázd be az egész műszerfalat!

Karcos, kopott, vagy csak uncsi? A fólia ápol, eltakar, és a semmilyenből könnyen valamilyenné válhat az autóbelső, vagy akár a -külső is. A famintás mellett van például karbonmintás is, az meg ne zavarjon, hogy műanyagnak tűnik, mert a karbon amúgy is az, és a fásnak tűnő műszerfal is az szokott lenni az autók úgy kilencven százalékánál. Hihetetlen, de az eladó leírása szerint annyira spéci a cucc, hogy buborékmentesen felrakható, szóval rendelj, aztán szánj rá egy szép tavaszi napot a kocsidra!

Ingyen pénz

Kérsz hatezer-ötér’ tízezret? Ha szerinted ez jó bolt, és épp azon gondolkozol Szombathely környékén, hogy de kéne már egy jogsi, akkor kihagyhatatlan az ajánlat, az utalványon olvasható „mopedtől a daruig” felirat pedig azt sejteti, nem nagyon fogsz tudni olyan kategóriát mondani, amire ott nem szerezhetsz engedélyt.

Szuperstílusos fejegység

Ebben még van anyag – írja a hirdető, és bár valószínűleg igaza van, egyáltalán nem ez jutott eszünkbe a Clarion autóhifi-fejegységről, hanem az, hogy mennyire jól néz ki az asztali hifikre emlékeztető tekerőkkel. Értelemszerűen 2 DIN méretű helyre lehet beépíteni, az meg egyáltalán nem hátrány, hogy a másolt cédéket nem mindig játssza le (ennyi pénzért), mert az úgyse méltó adathordozó egy ilyen stílusos darabhoz.

Dizájnroller

Környezetbarát, világít elöl-hátul, két akksival, zárható dobozzal, még a baráti ára is „mérsékelten alkuképes”, és még a szürke hétköznapokba is hoz egy kis vidámságot a – nem tudjuk, mennyivel – suhanó villanyroller. Rakd be a csomagtartóba, és ahol már kocsival nem tudsz haladni a dugó miatt, parkolj le, vedd ki, és ülj rá! Az ára egy kétnapos wellness hétvége, két személyre, három csillaggal.

Békebeli háromszög

Azok a békebeli nyolcvanas évek, amikor az elakadásjelző nem csak kötelező, hanem olykor a csomagtartó mélyéről előkerülő eszköz volt! Azok a szép békeidők, amikor még nem mobilon hívott az ember segítséget, hanem békebeli módon félretolta a kocsit, kitette a háromszöget, keresett egy segélyhívót/stoppolt/elsétált a következő faluig, hogy egy békebeli sárga Trabant Universal vagy egy békebeli helyi szaki megmentse. Ennyiért szinte ajándék.

Multifunkciós autós kütyü

Navigáció, beépített, útvonalrögzítő HD kamerával, teljes EU-térképpel, mindenféle hang- és videoformátum-lejátszóval. Kamionosok számára nélkülözhetetlen paramétereket (behajtási engedély, tengelyterhelés stb.) is figyelembe vesz a tervezésnél, de persze autósoknak is használható, magyarul is tud. És tök új, garanciával.

Drága fény

Elsőre talán túlzásnak tűnhet egy budai kislakás árát elkérni egy Wartburg-izzókészletért, de ha figyelembe vesszük, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint soha többet, senki nem fog Wartburg izzókészletet gyártani, az „égők pedig nem használtak, nincsenek kiégve”, már érthetőbb az árazás, amit bizonyára keletnémet márkából vagy euróból számolták át, azért nem teljesen kerek összeg.

Különleges lakókocsi

Szabadidő-autó mögé nem alkalmas, de max. 150 centi magas kocsival vontatható, különlegessége pedig, hogy nem csak a vonóhorognál, hanem a tetőnél is kapcsolódik az autóhoz, tehát azzal együtt fordul, ami sima haladásnál is könnyebbség, tolatásnál viszont maga az áldás. Sátorral együtt hatszemélyes, alig használt, jön a szezon, nem is kérdés, kell-e.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.