A hatméteres luxuskupé tanulmánya után most egy olyan autót mutat be a Maybach, amit kapni is lehet majd, igaz, az S 650 Cabriolet megszerzéséért sietni kell.

Újabb típussal bővül a Maybach kínálata. A Mercedes-Benz által felélesztett luxusmárka az S-osztály nyújtott tengelytávú és még fényűzőbb kiviteleit kínálja saját neve alatt, hamarosan pedig egy hatalmas kabrióval gazdagodik a választék. Az S-osztály Cabriolet még drágább változatáról van szó, ami eddig csak a sportos AMG 65 kivitelben készült V12-es motorral.

Most azonban a Mercedes-Maybach márkanéven is megjelenik az S-osztály Cabriolet. Mint a németek által közzétett előzetesből kiderül, a neve S 650 Cabriolet lesz, ami azt jelenti, hogy valószínűleg a 6 literes V12-es motort kapja, aminek lökettérfogatát ehhez a modellhez akár 6,5 literesre is növelhetik.

A képekről az is kiderül, hogy mindössze háromszáz darab sorszámozott példány készül a Maybach kabriójából, ezért aki meg is engedheti magának, sietnie kell, hogy lecsapjon egyre, amíg el nem fogy a széria. A premierjét néhány napon belül a Los Angeles-i autószalonon tartják.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon