Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jon Olsson nevéről biztosan beugrik az ezer lóerős Audi RS6 Avant, amit elloptak tőle, majd leégett, de időközben már lett utódja. Most pedig az új generációból épül az egyedi változat a korábbi síelő számára.

Az egyik legextrémebb Audi RS6 Avant volt, amit Jon Olsson építtetett magának, de az ezer lóerős tuningolt kombinak nem lett jó vége, ellopták és már csak porig égve találták meg. Jon nem maradt sokáig Audi kombi nélkül, két éve az Abt műhelyében építettek neki egy újabbat, aminek a motorját 735 lóerősre húzták fel, az egyik fele fekete, a másik fehér volt.

Jon már rendelt egy Lamborghini Urust, amit a Mansory épített volna át,

Persze nem elégedett meg a szériaváltozattal, bár kevésbé extrém az átépítés, hogy a mindennapokban is használható maradjon. A karosszériát például nem módosították, de a kiszélesített sárvédők már alapból jól mutatnak.

A feltűnő külső alatt nem maradt gyári a technika, a 4 literes biturbó V8-as teljesítményét 600-ról 785 lóerőre növelték, a legnagyobb nyomatéka 800-ról 1040 Nm-re nőtt. De ez még nem a végleges állapot, a teljesítményt tovább fokozzák majd,

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.