Jövőre jön a vadonatúj Land Rover Defender
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hamarosan elkészülnek a Land Rovernél a Defender vadonatúj generációjával, ami a márka eddigi legjobb terepjáró-képességű típusa lesz. Az első képeket már megmutatták róla, persze még csak álcázva láthatod.

A Defender keltette életre a Land Rover márkát, és évtizedeken keresztül gyártották, de a legújabb biztonsági és emissziós elvárásoknak már nem tudtak volna megfelelni vele. Már régóta tervezgetik, milyen lehetne az utódja, 2011-ben jöttek elő a DC100 koncepcióval, ami elég dögös lett volna, ha ebben a formában kerül gyártásba.

Nem került, a tervezők még ezt követően is sokat dolgoztak rajta, de jövőre végre megismerhetjük a vadonatúj Defendert. A Land Rover meg is mutatta az első képeket az álcázott prototípusokról, ami láttán a korábbi Discovery szériák szögletességére számíthatunk majd.

Jelenleg az előszériás modelleket tesztelik szerte a világban,

mínusz 40 és plusz 50 Celsius-fokban egyaránt, akár 4000 méteres tengerszint feletti magasságban is, hogy a Defender sehol se okozzon csalódást. A gyártásra kész változatot még 2019-ben bemutatják, de az első példányokat csak 2020-ban lehet majd átvenni.

Nézd meg a kifutó modell legdögösebb változatát:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.